
Opskriften på Danmarks bedste flødeboller
Chokolade
1. Smelt 700 g chokolade og varm op til 45°C
2. Hak imens 150 g chokolade
3. Tilsæt den hakkede chokolade til den smeltede chokolade og rør rundt indtil al chokoladen er smeltet
4. Chokoladen skal ned på 28°C
5. Varm chokolade op til 32-35°C
6. Lav forme/ smør på marcipanbund
7. Chokolade temperaturen skal under resten af dagen holdes på
32-35°C
Skum
1. Put vand i bund af en gryde
2. Tilsæt 500 g sukker
3. Tilsæt 183 g glukose
4. Kog op til 110°C
5. Tilsæt ca. 1 g opløst Agar
6. Kog op til 117°C
7. Afvej 200 g æggehvide
8. Tilsæt knivspids citronsyre
9. Begynd piskning på maks hastighed
10. Tilsæt sirup i tynd stråle
11. Tilsæt vanilje efter smag
Flødeboller
1. Put skum i forme / på marcipanbund
2. Overtræk med chokolade
3. Pynt som man lyster
4. Tag ud af forme

God fornøjelse og velbekomme