fbpx

Køkkenhygge og tid med familien driver værket

Ærli’ flødeboller er 100 % udviklet, testet og afprøvet i Michaels eget køkken, hvor hans børn og kone har hjulpet ham med at finde frem til den helt rigtige konsistens, smag og balance.

“Min familie har i sig selv været motivation for at udvikle en ordentlig, ærlig og økologisk flødebolle,” fortæller Michael og beskriver også, hvorfor han går så meget op i kvalitet: “Alle fortjener den bedste kvalitet, og som far går jeg selv op i, hvad vores børn spiser, derfor er Ærli’ flødebollerne lavet på de allerbedste råvarer og er naturligvis økologiske”.

 

“Jeg tilsætter ikke laktose og gluten, for flødeboller skal være for alle”

Det har altid været fællesskabet og hyggen, der har drevet værket for Michael. I starten var det bare et hyggeligt projekt i familiens køkken. Der er flere i familiens omgangskreds, hvor enten børn eller voksne lider af enten laktose- eller glutenintolerance, hvilket gjorde, at Michael som det mest naturlige undlod at tilsætte laktose og gluten. For som Michael fortæller: “Flødebollen skal være et samlingspunkt og noget, vi kan dele. Jeg tilsætter ikke laktose og gluten, for flødebollerne skal være for alle”.

OM ÆRLI’ FLØDEBOLLER OG OM MANDEN, DER INSISTERER PÅ KOMPROMISLØSHED (OG ÆRLIGHED)

Spørger du Michael Møller Larsen, manden bag Ærli’ flødeboller, om, hvorfor han har valgt at kaste sin kærlighed over flødeboller, så får du et simpelt og helt ærligt svar: “Fordi jeg elsker gode flødeboller”.

“Mine flødeboller skal være KOMPROMISløse og tilgængelige”

Michael er uddannet biokemiker og lidt af en nørd, når det kommer til smag og konsistens. Men det har uden tvivl været trangen til gode flødeboller, der har overskygget projektet fra ide til det færdige produkt, der sælges i webshoppen og ude i butikkerne.  

“Kvalitetsflødeboller giver bare en større smagsoplevelse end de konventionelle og lettere kedelige versioner,” fortæller Michael. Og han fortsætter: “Jeg synes dog, at kvalitetsflødeboller var for dyre og alt for svære at få fat i”. Og det har været omdrejningspunktet for udviklingen af Ærli’ flødebollen, nemlig det her med at lave nogle flødeboller, der var kompromisløse i forhold til kvalitet og smag, men samtidig var tilgængelige i butikkerne og online til en pris, hvor alle kan være med.

 

BUNDEN ER OMDREJNINGSPUNKTET FOR DEN GODE FLØDEBOLLE

Når man som Michael er kompromisløs, hvad angår kvalitet, smag og ikke mindst tilgængelighed, så ender man med at producere sine egne flødeboller. Michael ville gerne forkæle sin familie med lækre flødeboller, men oplevede, at han enten skulle købe discountflødeboller i det lokale supermarked eller køre langt for at finde en specialbutik, der solgte flødeboller i ordentlig kvalitet. Og så var der det med bunden…. hverken marcipanbundene eller de tørre vaffelbunde gav Michael den største smagsoplevelse.

“Bunden i en Ærli’ flødebolle består derfor af lækker chokolade, da det giver en suveræn lækker smagsoplevelse,” forklarer Michael. Michaels kone og børn testede dem og var enig: En flødebolle med chokoladebund var et hit. Herefter begyndte Michael at servere sine flødeboller til venner og familier, når de kom forbi.

Det førte til en særlig bestilling, der skulle vise sig at være starten på flødebolleeventyret.

En bestilling på 300 flødeboller til et bryllup var startskuddet

På et tidspunkt havde rygtet om de lækre fynske flødeboller løbet foran Michael, og en dag kom der en bestilling på 300 håndlavede flødeboller til et bryllup. Det var startskuddet. Og det gav en del timer i familiens køkken i Vissenbjerg. Bryllupsgæsterne var vilde med flødebollerne, og efterfølgende tikkede der bestillinger på mere end tusind flødeboller ind. Herefter var kursen lagt, og Michael vidste, at nu var tiden inde til at gøre alvor af drømmen om de kompromisløse, økologiske flødeboller. Den 30. november 2018 lancerede Michael Ærli’ – de kompromisløse flødeboller, som du kan bestille her på webshoppen og i disse supermarkeder og butikker..