fbpx

HANDELSBETINGELSER OG PERSONDATA POLITIK

 

KONTAKTOPLYSNINGER

SweetNorth ApS

Holmevej 10

5683 Haarby

 

Telefon:  +45 72 10 00 26

E-mail: aerli@sweetnorth.dk

CVR-nr.:40795847

 

BETALING

SweetNorth ApS modtager betaling via QuickPay. Ved betaling via QuickPay kan kunden bruge Dankort, Visa og Mobilepay. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK, danske kroner og er inkl. moms.

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden varsel, dog ikke efter et køb er realiseret. Der sendes ikke varer uden for Danmark.

 

LEVERING

Levering sker med Danske fragtmænd. Vi bestræber os på at alle ordrer, der er indgået inden kl. 12:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 12:00 vil vi gøre alt hvad vi kan for at få med samme dag og ellers vil disse blive afsendt dagen efter. Leveringstiden er 1-2 hverdage.
Fragtpris afhænger af størrelse og vægt på pakken, Fragten betales af kunden med mindre andet er angivet.

 

REKLAMATION OG VARERETURNERING

Når du handler på aerli.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du kan få varen ombyttet eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Fragtskader skal anmærkes straks ved modtagelsen af varer til GLS.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Reklamationsretten ophører såfremt varen har overskredet sidste anvendeles dato.
Du bedes i den forbindelse kontakte os på info@sweetnorth.dk.

FORTRYDELSESRET

Der er ikke returret på varer købt på ærli.dk, da der udelukkende sælges fordærvelige fødevarer.

 

SAMMENKÆDNING

Om SweetNorth ApS’ links til tredjeparts websteder er ikke en anbefaling eller en garanti fra SweetNorth ApS side om ydelser, produkter eller oplysninger på eller via sådanne websteder. Enhver brug af sådanne forbindelser er på brugerens eget ansvar og SweetNorth ApS er ikke ansvarlig for indholdet, brug eller tilgængeligheden af ​​sådanne hjemmesider.

 

PERSONLIGE OPLYSNINGER OG PERSONDATAPOLITIK (GDPR)

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos SweetNorth ApS og opbevares i højst fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@sweetnorth.dk.

 

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte bogholderiet på info@sweetnorth.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 7.11.2018